Πανηγύρι της Χαράς 2017

Μια μεγάλη γιορτή, γεμάτη στιγμές χαράς, γέλιου και ξενοιασιάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος, μικροί και μεγάλοι στο Πανηγύρι της Χαράς, που διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως κατασκευές από πηλό, ζωγραφική προσώπου, piñata, τσουβαλοδρομίες, ξυλοπόδαρα και bowling. Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος Stream Steps οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν πλανήτες, ρομποτάκια και γεωμετρικά στερεά!

Για άλλη μια φορά έδωσαν το παρών και οργανώσεις όπως ο Σύλλογος Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες, ο Σύλλογος  γονέων, κηδεμόνων  και φίλων με προβλήματα όρασης και  πρόσθετες αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ», ο Σύλλογος «Make a Wish», η Μονάδα αυτιστικού ατόμου και αυτιστικού ατόμου με νοητική αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ» και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Γονείς, παιδιά και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων καλωσόρισαν το καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Φωτογραφίες
Εκδήλωσης