Επίσκεψη στο θεματικό πάρκο «Δεινόσαυροι»

Στο θεματικό πάρκο της ΔΕΘ-HELEXPO «Δεινόσαυροι», «μπήκαμε» σε μια «μηχανή του χρόνου» και μεταφερθήκαμε εκατομμύρια χρόνια πριν. Το συναρπαστικό και πρωτόγνωρο αυτό «ταξίδι» δεν ήταν μόνο ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό. Τα Νήπια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους γιγαντιαίους δεινόσαυρους που κυριαρχούσαν στη Γη  και να ζήσουν μια βιωματική εμπειρία. Και όλα αυτά, όχι μόνο με μια απλή ξενάγηση και περιήγηση σε έναν μουσειακό χώρο, αλλά με τη ενεργή συμμετοχή τους σε ένα μοναδικό, διαδραστικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι.

Όλα τα εκθέματα ήταν ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, δημιουργούσαν στον επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Η θεματική έκθεση δεινοσαύρων έχει σχεδιαστεί από το Παλαιοντολογικό Ίδρυμα FelixdeAzara, το Πανεπιστήμιο Maimonides της Αργεντινής και διαθέτει την πολύ «βαριά» υπογραφή και την επιμέλεια του Sebastian Apesteguía, διεθνούς φήμης παλαιοντολόγου και διδάκτορα στις Φυσικές Επιστήμες.

Φωτογραφίες
Επίσκεψης