Mandoulides CodeWeek 2018: Τελετή Λήξης

Mandoulides_Code_Week_2018

Την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε το καινοτόμο πρόγραμμα εισαγωγής στον Προγραμματισμό και στην Αλγοριθμική Σκέψη, με την τελετή λήξης που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, όπου συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου και βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν.

Την πρώτη εβδομάδα, 15 - 19 Οκτωβρίου 2018, έγινε Workshop στη γλώσσα προγραμματισμού JavaScript και οι μαθητές, μέσω της πλατφόρμας Silent Teacher, έμαθαν τις βασικές έννοιες του Προγραμματισμού με την εκπαιδευτική μέθοδο της εξατομικευμένης μάθησης (Adaptive Learning), όπου το επίπεδο δυσκολίας των  ερωτήσεων προσαρμοζόταν στις γνώσεις του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Τη δεύτερη εβδομάδα, 22 - 26 Οκτωβρίου 2018, έγινε Workshop στην JavaScript, μοιράστηκε εκπαιδευτικό υλικό και οι μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις κατανόησης της JavaScript.

Τη τρίτη εβδομάδα, 22 - 24 Οκτωβρίου 2018, έγινε γραπτή αξιολόγηση των μαθητών και μέσα από τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων προκρίθηκαν οι πέντε καλύτεροι μαθητές από κάθε τμήμα.

Την Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, βραβεύτηκαν πέντε μαθητές από κάθε τμήμα που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων του προγράμματος. Οι διακριθέντες συμμετείχαν στον Τελικό Διαγωνισμό, όπου διαγωνίστηκαν οι καλύτερες πεντάδες του κάθε τμήματος και αναδείχθηκε η Πρωταθλήτρια Ομάδα κάθε τάξης.

Διακρίθηκαν:

  • 32 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου
  • 24 μαθητές της Β΄ Γυμνασίου
  • 22 μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου

Την πρώτη θέση στον τελικό διαγωνισμό του Mandoulides Code Week 2018 κατέλαβαν:

  • 6 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου
  • 7 μαθητές της Β΄ Γυμνασίου
  • 5 μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου

Φωτογραφίες