Εικονική Επιχείρηση 2019

Εικονική Επιχείρηση 2019

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», που διοργανώθηκε από το Σ.Ε.Ν Junior Achievement κατά το σχολικό έτος 2018 - 2019, μαθητές της Α’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων δημιούργησαν την εταιρεία Happilly, η οποία έθεσε στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των ανθρώπων που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή.

Οι μαθητές, στελέχη πλέον επιχείρησης, δημιούργησαν μία εύχρηστη συσκευή φύλαξης φαρμάκων, η οποία λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και μπαταρία, τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού ή του γραφείου και μεταφέρεται εύκολα σε περίπτωση ταξιδιού. Περιλαμβάνει ηλεκτρονικό σύστημα που προγραμματίζεται, για να υπενθυμίζει τον χρόνο και το όνομα του φαρμάκου που πρέπει να λάβει ο ασθενής και συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες χρήσης και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η εταιρία συμμετείχε με το περίπτερό της στην Εμπορική Έκθεση Εικονικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδας, η οποία διοργανώθηκε από το Σ.Ε.Ν και πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, 22/02/19. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι μαθητές - στελέχη της επιχείρησης παρουσίασαν το προϊόν της εταιρίας τους στο κοινό, μοίρασαν προωθητικό υλικό με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν, ενώ, ταυτόχρονα, στο σταντ του περιπτέρου προβάλλονταν ψηφιακά διαφημιστικά σποτ.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι: Ά. Ανδρεάδη, Δ. Αργυρόπουλος, Ε. Γεροθανάση, Α. Γεωργιάδης, Δ. Γκελερής, Ι. Δημουλιός, Γ. Κάπαλης - Προύσαλης, Χ. Καραφυλλιά, Ρ. Κίκη, Δ. Κουτσογεώργου, Ε. Μπακή, Ε. Νταουντάκης, Μ. Ξένου, Β. Παπαγεωργίου, Α. Σταμπουλίδη, Ι. Συμεωνίδου, Α. Χαριζώνα, Ι. Χατζηγεωργίου.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση».