Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Η Α΄ και η Β΄ Δημοτικού υποδέχονται τον Άρη Δημοκίδη

4 μαθητές του δημοτικου μπροστά στον Άρη δημοκίδη

Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου απόλαυσαν οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης του Δημοτικού κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Δημοκίδη

Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου απόλαυσαν οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης του Δημοτικού την Πέμπτη, 4 Απριλίου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Δημοκίδη «Το παιδί που δεν αγαπούσε τα βιβλία» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το λογοτεχνικό πρόγραμμα Βιβλιοπαρέες.
Ο Άρης, ο μικρός ήρωας της ιστορίας, μέσα από την προσωπική του περιπέτεια πέρασε σε όλα τα παιδιά το μήνυμα ότι το βιβλίο είναι πάντα ο πιο γνήσιος και αληθινός μας φίλος, η συντροφιά αλλά και το στήριγμά μας σε κάθε φάση της ζωής μας.
Τα δρώμενα που ετοίμασαν οι μαθητές έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να προσεγγίσουν βιωματικά την ιστορία και να αντιληφθούν τα μηνύματά της. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά με τα τραγούδια τους συγκίνησαν τον συγγραφέα, ο οποίος με μεγάλη προθυμία υπέγραψε τα βιβλία των νεαρών μαθητών .
Exit mobile version