Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ομάδα Μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων

τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ των εκπαιδευτηρίων ε μαντουλίδη και οι προπονητές τους φωτογραφίζονται μετά την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος
Η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων κατέλαβε την πρώτη θέση πανελλήνια στο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου.
Στην τελική φάση του πρωταθλήματος,που διεξήχθη στην Καβάλα στις 4 και 5 Απριλίου 2019, συμμετείχαν οι τέσσερις νικήτριες ομάδες των περιφερειών της χώρας: τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου και η πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου, το Λύκειο Κύκκου Β΄ από τη Λεμεσό.
Η ομάδα μας επικράτησε στον μεγάλο τελικό των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη με σκορ 73-64, ενώ προηγουμένως στον ημιτελικό είχε επικρατήσει του Λυκείου Κύκκου Β΄ με σκορ 78-42.
Η σχολική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη αποτελείται από τους μαθητές:
Α. Νικολαΐδης, Α. Καλόγηρος, Χ. Φόρογλου, Ε. Σίμογλου, Δ. Ντίαθ, Α. Ψαθάς, Δ. Κεραμάρης, Μ. Μαλανδρής, Γ. Γκύζης, Π. Παπαπασχάλης, Α. Περρής, Π. Τσάμης, Θ. Κατσαούνης, Λ. Φρυδάς, Α. Ζωΐδης, Θ. Γκαντίδης.
 
Η ομάδα κατακτά για όγδοη φορά τον πανελλήνιο τίτλο, ενώ θα συμμετάσχει ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (τέταρτη συμμετοχή με τρία μετάλλια), που θα γίνει στην Κρήτη από 12 - 20 Απριλίου 2019.