Η  Β΄ Δημοτικού στο Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη

Η συγγραφές κ. Δημόκα μιλάει στους μαθητές του δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη για το νέο βιβλίο της ενώ αυτοί είναι καθισμένοι στο πάτωμα και την παρακολουθούν

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στον κόσμο των ανθρώπινων συναισθημάτων απόλαυσαν οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων το Σάββατο, 13/04 στο Βιβλιοπωλείο του Κωνσταντινίδη με την παρουσίαση του βιβλίου της Κ. Δημόκα «Η δασκάλα των χρωμάτων», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η βασική ηρωίδα του βιβλίου μέσα από τις περιπέτειές της στην γκριζόμαυρη και μίζερη πολιτεία συγκίνησε τους μαθητές, ενώ συγχρόνως τους έδωσε την ευκαιρία να προβληματιστούν γύρω από τη δύναμη που κρύβει η αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο.

Το αυτοσχέδιο κουκλοθέατρο που ετοίμασε η συγγραφέας εντυπωσίασε τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να προσεγγίσουν βιωματικά το παραμύθι και να αντιληφθούν τα μηνύματά του.

Στο τέλος τα παιδιά τραγούδησαν ένα συγκινητικό τραγούδι, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη χαρά και την ελπίδα που χαρίζει σε όλο τον κόσμο η γνήσια και χωρίς προκαταλήψεις αγάπη.