Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist (MOS) 2019

Οι 3 μαθητές των εκπαιδευτηρίων που που πέρασαν στον Πανελλήνιο Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Microsoft , 2 αγόρια και ανάμεσα τους ένα κορίτσι, χαμογελούν με πράσινο φόντο

Οι μαθητές του Γυμνασίου παρευρέθηκαν στην Τελετή Βράβευσης γι΄αυτούς που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Microsoft και ταυτόχρονα απέκτησαν και την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist.

Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων πήραν μέρος στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, όπου συμμετέχουν μαθητές και φοιτητές 13 - 23 ετών από όλη την Ελλάδα. Στην τελική φάση προκρίθηκαν τρεις μαθητές Γυμνασίου και θα μεταβούν στην Αθήνα, το Σάββατο, 11/05/2019, ώστε να διαγωνιστούν στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος.

Στον Πανελλήνιο Τελικό προκρίθηκαν συνολικά 100 μαθητές από όλη την Ελλάδα και θα διαγωνιστούν, προκειμένου να αναδειχθούν οι 3 Έλληνες Πρωταθλητές της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό, που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Επιτυχόντες Μαθητές:

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τη διάκρισή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού.

Exit mobile version