Βράβευση διακριθέντων μαθητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist 2019 - Τελετή απονομής πτυχίων πιστοποίησης Πληροφορικής KeyCERT

Οι βραβευθέντε;ς μαθητές των εκπαιδευτηρίων πάνω στη σκηνή του κέντρου εκδηλώσεων

Οι μαθητές του Γυμνασίου παρευρέθηκαν στην Τελετή Βράβευσης γι΄αυτούς που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Microsoft και ταυτόχρονα απέκτησαν και την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist. Επίσης έγινε η τελετή απονομής των πτυχίων των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση και, αφού εξετάστηκαν επιτυχώς σε 4 ενότητες (Word, Excel, PowerPoint, Internet), απέκτησαν την πιστοποίηση Πληροφορικής KeyCERT.

Στους μαθητές παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει η επίσημη πιστοποίηση της Microsoft και παράλληλα μέσω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, τη δυνατότητα που τους δίνεται να πάρουν τόσο την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist, όσο και να διεκδικήσουν μία θέση στον Παγκόσμιο Τελικό.

Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση των 3 μαθητών που πέρασαν στον Πανελλήνιο Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Microsoft και θα μεταβούν στην Αθήνα στις 11 Μαΐου, για να διεκδικήσουν μία θέση στον Παγκόσμιο Τελικό.