Αποχαιρετιστήρια Γιορτή Προνηπίων «Τι μπορείς να κάνεις με μια ιδέα;»

Σε ποιον δεν αρέσει να δημιουργεί, να γίνεται καλύτερος και να βρίσκει τρόπους να κάνει αυτό που αγαπά; Σκεφτήκατε ποτέ πώς ξεκινούν όλα αυτά; Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η αρχή και σε ποιο βαθμό μπορούν να την καταλάβουν τα μικρά παιδιά;

Τα Προνήπια μάς αποκάλυψαν το μυστικό, παρουσιάζοντάς μας τη θεατρική παράσταση «Τι μπορείς να κάνεις με μια ιδέα;», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Yamada Kobi , στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων.

Όλα στη ζωή ξεκινούν από μια ιδέα! «Μπορεί να φαντάζουμε στα μάτια σας μικροί, αλλά αυτό να κρατήσετε ως συμβουλή: Όλα ξεκινούν από μια ιδέα μικρή - τόση δα - που μεγαλώνει και γίνεται πραγματική!».

Γονείς, συγγενείς και φίλοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ιστορία και γνώρισαν την ιδέα, την επιθυμία ενός μικρού παιδιού να αγγίξει τα αστέρια και τους πλανήτες. Να ταξιδέψει στο διάστημα! Μια ιδέα που γεννήθηκε ξαφνικά και που φαινόταν αρχικά τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί! Ο ήρωάς μας όμως τα κατάφερε και μας ταξίδεψε σε άλλους γαλαξίες και αστερισμούς.