Αποχαιρετιστήρια Γιορτή English Garden «Children of the World»

Στην Αποχαιρετιστήρια Γιορτή English Garden «Children of the World», οι μικροί μαθητές των εκπαιδευτηρίων βρίσκονται απλωμένοι στη σκηνή του κέντρου εκδηλώσεων με τα χέρια σηκωμένα ψηλά

Στη φετινή αποχαιρετιστήρια γιορτή οι μαθητές του English Garden έδειξαν σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε την πολιτιστική ποικιλομορφία και πώς μπορούμε να είμαστε μεταξύ μας  φίλοι, αφού είμαστε όλοι «παιδιά του κόσμου»!

Οι μαθητές των Seeds, των Blossoms και των Beatles είναι ενθουσιασμένοι με το τέλος της σχολικής χρονιάς! Ετοίμασαν λοιπόν τις τσάντες τους, αγόρασαν εισιτήρια και συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο. Όλα ήταν έτοιμα για το μεγάλο ταξίδι τους.

Επισκέφθηκαν το Λονδίνο,όπου συναντήθηκαν με τον Πρίγκιπα και τη Βασίλισσα, τραγούδησαν και χόρεψαν με τα μέλη μιας αφρικανικής φυλής και ταξίδεψαν ακόμη και στην Κίνα! Έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την Ινδία και τον πολιτισμό της αλλά και για την περιπετειώδη και πολύχρωμη Βραζιλία, δύο χώρες που επισκέφθηκαν, πριν επιστρέψουν στην όμορφη πατρίδα τους.