Τελετή λήξης προγράμματος «Mission X - Train like an astronaut»

Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων κρατούν μπρόστα στο πρόσωπο τους τους επαίνους που έλαβαν από το πρόγραμμα Mission X

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα «Mission X - Train like an astronaut», ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το διάστημα, που επικεντρώνεται στην καλή φυσική κατάσταση των παιδιών και στην απόκτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια εκπόνησης του προγράμματος οι μαθητές, μέσα από ομαδικές εργασίες, είχαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη, να εμπλουτίσουν τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις τους και συγχρόνως να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Με κάθε δράση τους από την αρχή του προγράμματος συγκέντρωναν πόντους, οι οποίοι υποβάλλονταν στην πλατφόρμα και μεταφράζονταν σε χιλιόμετρα που διένυε η AstroCharlie.

Στο τέλος της αποστολής καταφέραμε να στείλουμε πανηγυρικά την AstroCharlie στη Σελήνη. Την Πέμπτη,13/06 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου απονεμήθηκαν στους μαθητές οι έπαινοι συμμετοχής τους στο Mission X και όλοι μας δεσμευτήκαμε για νέες αστρο-περιπέτειες τη νέα σχολική χρονιά!