Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Προγράμματα Επιχειρηματικότητας 2019

Πρόγραμμα-Επιχειρηματικότητας-2019

Πρόγραμμα-Επιχειρηματικότητας-2019

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» για το 2019. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα βιωματικού επαγγελματικού προσανατολισμού, που υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη.

Τα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» στοχεύουν στην καλύτερη κατανόηση των επιστημών μέσω της εφαρμογής τους στην πράξη και, ταυτόχρονα, δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες μαθητές να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να επιλέξουν έναν κλάδο σπουδών συναφή με αυτά.

Στα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» συμμετείχαν φέτος επτά μαθητές Λυκείου. Κατά τη διάρκειά τους, οι μαθητές παρακολούθησαν για δύο εβδομάδες την καθημερινή λειτουργία και οργάνωση καινοτόμων επιχειρήσεων, γνωρίζοντας από κοντά κορυφαία στελέχη και καταξιωμένους επαγγελματίες.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες μαθητές υλοποίησαν ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά πρότζεκτ, προσαρμοσμένα πάνω στο αντικείμενο της κάθε εταιρείας, με αποτέλεσμα την εξοικείωσή τους με το εύρος και τη φύση των δραστηριοτήτων της εκάστοτε επιχείρησης.

Φέτος εμπιστεύτηκαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη και συμμετείχαν με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον στα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» οι παρακάτω καινοτόμες επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας: 

Epsilon Net                             

Link                       

Νομική εταιρεία Aktius           

Σαμαράς & Συνεργάτες          

DotSoft

 Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες για την προσφορά τους στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων και ευελπιστούμε να τις έχουμε κοντά μας και στις μελλοντικές μας δραστηριότητες.

 

Exit mobile version