26 Χρόνια Θερινά Προγράμματα για την Εξάσκηση της Αγγλικής Γλώσσας στη Μ. Βρετανία

Μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων παρακολούθησαν μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Westminster University,Harrow Campus

Είκοσι τρεις μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων παρακολούθησαν μαθήματα και πήραν μέρος σε αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Πανεπιστήμιο Westminster University,Harrow Campus, στο πολυπολιτισμικό Λονδίνο.

Στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος «Explore London», οι μαθητές επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα του Λονδίνου: London Eye, το Βρετανικό Μουσείο, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Επιστημών, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Madame Tussaud, το Covent Garden και το Trafalgar Square,  ενώ, επίσης,  πήραν μέρος σε κρουαζιέρα στον Τάμεση. Στο πλούσιο αυτό πρόγραμμα το αποκορύφωμα ήταν η παρακολούθηση του θεατρικού μιούζικαλ «Ματίλντα» στο West End.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ημερήσιες εκδρομές στο Cambridge, στο Brighton, στο Bath και  στο Stonehenge.

Με αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τον αγγλικό πολιτισμό, εξάσκησαν την αγγλική γλώσσα και γνώρισαν συνομηλίκους τους από την Ιταλία, την Ισπανία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Ρωσία και την Κίνα, ενώ συνειδητοποίησαν ως Ευρωπαίοι πολίτες τη χρησιμότητα της γνώσης ξένων γλωσσών.