Smart Education - Gamification & Εκπαίδευση

Smart Education 2019

Gamification & Εκπαίδευση

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη διοργανώνουν την 3η ημερίδα Smart Education, με θέμα: «Gamification & Εκπαίδευση» το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου (12ο χλμ. Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών).

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων των Εκπαιδευτηρίων ως Microsoft Showcase School και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑΜΑΚ, του Δήμου Θέρμης και του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, της RobotixLab, της Eduact και της Technokids/Technoplus.

Στο πλαίσιο της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίου, εκπρόσωπους της Microsoft και άλλων καινοτόμων εταιριών, ερευνητές  και εκπαιδευτικούς για:

  • Την ενσωμάτωση μηχανισμών του παιχνιδιού στην εκπαίδευση.
  • Τα serious games
  • Τα επικίνδυνα ηλεκτρονικά παιχνίδια
  • Τα εργαλεία της Microsoft
  • Την αξία του προγραμματισμού στη ζωή μας
  • Τη ρομποτική

Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με εκπαιδευτικούς που έχουν εντάξει τις τεχνολογίες Microsoft στη διδασκαλία τους (τα εργαλεία του Office 365, το Teams, το OneDrive, το Minecraft, το Skype, τα Learning Tools κ.λπ.) και να δουν πώς μπορούν να αναπτύξουν τόσο τις δικές τους δεξιότητες, όσο και των μαθητών τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

H Ημερίδα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Microsoft, Eurobank, Κουμεντάκης και Συνεργάτες, Σαμαράς και Συνεργάτες και Dotsoft.
Χορηγοί επικοινωνίας: Livemedia, Μακεδονία, Makthes.gr, Τύπος Θεσσαλονίκης, TyposThes.gr και Status fm 107.7.

Δελτίο ΤύπουΠρόγραμμαΑνακοίνωσηΔήλωση
συμμετοχής
Πόστερ