3η Ημερίδα «Smart Education»

Smart Education 2019

Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή συμμετείχαν στην 3η Ημερίδα «Smart Education», που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου.

Η Ημερίδα «Smart Education», που είχε θέμα το Gamification στην Εκπαίδευση καθώς και την ενσωμάτωση των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, εντάχθηκε στο πλαίσιο των δράσεων των Εκπαιδευτηρίων ως 1 από τα 3 σχολεία στην Ελλάδα  που έχουν επιλεγεί από τη Microsoft ως «Microsoft Showcase School», σε αναγνώριση των καινοτόμων δράσεων και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια, με έμφαση στη χρήση των νέων τεχνολογιών τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη διοίκηση.

Στο πλαίσιο της ημερίδας οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίου, εκπροσώπους καινοτόμων εταιρειών, ερευνητές και εκπαιδευτικούς για το Gamification στην Εκπαίδευση, για την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, την αξία του προγραμματισμού στη ζωή μας, τη ρομποτική στο σχολείο, την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τα εργαλεία της Microsoft.

H Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Microsoft, Eurobank, Κουμεντάκης και Συνεργάτες, Σαμαράς και Συνεργάτες και Dotsoft.
Χορηγοί επικοινωνίας: Livemedia, Μακεδονία, Makthes.gr, Τύπος Θεσσαλονίκης, TyposThes.gr και Status fm 107.7.

Φωτογραφίες