Διάκριση στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2019

Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2019

Διάκριση στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2019

Η μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου Ηλέκτρα Κυπιρτίδου διακρίθηκε στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2019 με θέμα «Οι Λαοί και τα Μνημεία τους», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Η απονομή των Βραβείων Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών από σχολεία ολόκληρης της χώρας στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τη νέα γενιά σχετικά με την ανάγκη διαφύλαξης και προστασίας των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 800 μαθητές και διακρίθηκαν 60 έργα.

Όλα τα έργα που διακρίθηκαν κόσμησαν την χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», ενώ οι νικητές έλαβαν ως δώρο ένα αντίγραφο έργου της Shanna Ingram Papademos με προσωπική αφιέρωση για το κάθε παιδί.

 

Πηγή: https://www.mvvfoundation.gr/el