Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

«Local Secret» στην «Εικονική Επιχείρηση 2020»

Εικονική Επιχείρηση 2020

Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου επιλεγμένοι μαθητές της Α΄ Λυκείου έλαβαν μέρος στην Εμπορική Έκθεση Μαθητικών Επιχειρήσεων στο Mediterranean Cosmos.

«Local Secret» στην «Εικονική Επιχείρηση 2020»

Eπιλεγμένοι μαθητές της Α΄ Λυκείου έλαβαν μέρος στην Εμπορική Έκθεση Μαθητικών Επιχειρήσεων στο Mediterranean Cosmos. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης οι μαθητές παρουσίασαν την εικονική επιχείρηση «Local Secret», που δημιούργησαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση 2020».

Η «Local Secret» είναι μια επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες τουρισμού μέσω μιας εύχρηστης ιστοσελίδας. Η καινοτομία της βρίσκεται στο γεγονός ότι προσφέρει σε επισκέπτες της Θεσσαλονίκης εξατομικευμένες προτάσεις επίσκεψης σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της πόλης μας αλλά και σε χώρους εστίασης και διασκέδασης. Το προτεινόμενο πρόγραμμα επισκέψεων σε κάθε ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο προφίλ και τα ενδιαφέροντά του και είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης των προτάσεων που η «Local Secret» έχει συλλέξει από κατοίκους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν την πόλη.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους διοργανωτές της έκθεσης, τους κριτές αλλά και μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού για την επιχειρηματική τους προσπάθεια αλλά και για τις γνώσεις που απέκτησαν σχετικά με τη λειτουργία μιας επιχείρησης, εργαζόμενοι ομαδικά και δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece).

Exit mobile version