Αναστολή λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Αναστολή λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων

Αναστολή λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αναστέλλουν τη λειτουργία τους για τις επόμενες 14 ημέρες, ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Υγείας, με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας,  προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού.  Η απόφαση αφορά όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και έχει άμεση εφαρμογή.

Το μέτρο είναι προληπτικό και έχει ως κύριο στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι δεν θα λειτουργήσουν όλες οι απογευματινές δραστηριότητες των Εκπαιδευτηρίων (Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης, Τμήματα Προετοιμασίας, Ειδικά Προγράμματα - Ακαδημίες).

Για το διάστημα αυτό τα Εκπαιδευτήρια θα εφαρμόσουν πρόγραμμα εξ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών όλων των βαθμίδων, αξιοποιώντας τα εργαλεία του Office 365 (Teams, Forms, OneNote, Word) και τις δυνατότητες της ψηφιακής πλατφόρμας my mandoulides. Θα ενημερωθείτε αύριο με σχετικές ανακοινώσεις.

Η συμμόρφωση με τις αποφάσεις της Πολιτείας, η σχολαστική τήρηση των προληπτικών μέτρων και η διατήρηση της ψυχραιμίας αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης.