Από μικροί… στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Από μικροί… στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Από μικροί… στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Από την πρώτη ημέρα αναστολής λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων οι μικροί μας μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου διατηρούν ζωντανή την επαφή με το σχολείο και τις δασκάλες τους. Επικοινωνούν μαζί τους αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας με βίντεο και δραστηριότητες που βρίσκουν στην ψηφιακή πλατφόρμα my mandoulides καθώς και με βιντεοκλήσεις.

Οι μαθητές ακούν τα αγαπημένα τους παραμύθια από τις δασκάλες τους, τραγουδούν μαζί τους, κάνουν πειράματα στο σπίτι με τις οδηγίες τους και ασχολούνται με ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες που οι δασκάλες τους επιλέγουν με πολλή αγάπη και φροντίδα για το μέλλον τους.

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου ξεκίνησαν ήδη και τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τρεις φορές την εβδομάδα συναντιούνται διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams με τις δασκάλες τους και συνεχίζουν τα μαθήματά τους. Γλώσσα, μαθηματικά, αγγλικά, ανθρωπογενές περιβάλλον και φυσικά stream δράσεις είναι κάποια από τα αντικείμενα των συναντήσεων αυτών που γεμίζουν με χαρά, ανυπομονησία και προσμονή μικρούς και μεγάλους.

Μένουμε σπίτι… και μαζί με τα παιδιά μας περνούμε ευχάριστα και δημιουργικά!

Μένουμε σπίτι… και παραμένουμε παιδιά!