Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Και πάλι μαζί!!!

μαθητές επέστρεψαν

Με χαρά μικροί και μεγάλοι μαθητές επέστρεψαν τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου στο σχολείο τους μετά από απουσία σχεδόν τριών μηνών.

Και πάλι μαζί!!!

Με χαρά μικροί και μεγάλοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού επέστρεψαν τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου στο σχολείο τους μετά από απουσία σχεδόν τριών μηνών.

Γέλια, φωνές και χαρούμενα προσωπάκια πλημμύρισαν από νωρίς το πρωί τον χώρο του σχολείου, έναν χώρο τόσο οικείο και αγαπητό, που τόσο πολύ όλοι μας στερηθήκαμε το τελευταίο διάστημα. Μικρά παιδιά και εκπαιδευτικοί ξανάσμιξαν και πάλι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Εξάλλου, αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση όλων μας ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και σχολαστικοί με την τήρηση των κανόνων υγιεινής, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αφού ο κίνδυνος του κορονοϊού δεν έχει φύγει οριστικά.

Τα Εκπαιδευτήρια, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ και με μοναδικό στόχο την ασφάλεια και την προστασία όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας – μαθητών και εκπαιδευτικών – προχώρησαν σε ενέργειες που εγγυώνται την ασφαλή μετάβαση όλων μας στη νέα καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα:

Η περιπέτεια με τον κορονοϊό μπορεί να μας κράτησε μακριά από φίλους και αγαπημένα μας πρόσωπα, σίγουρα όμως μας έκανε πιο δυνατούς και υπεύθυνους!  Αυτή την υπευθυνότητα καλούμαστε να επιδείξουμε όλοι μας αυτό το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Καλή επιστροφή σε όλους τους μαθητές μας!!

Φωτογραφίες

Exit mobile version