Ο Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Σάββας Καμπερίδης στο All Star Basketball Camp 2020

Ροδόπουλος - Καμπερίδης - All Star Basketball Camp

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Σάββας Καμπερίδης στο All Star Basketball Camp 2020

Τους αθλητές του All Star Basketball Camp 2020 επισκέφθηκαν στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου/Λυκείου ο διακεκριμένος και πολύπειρος προπονητής καλαθοσφαίρισης, κ. Θόδωρος Ροδόπουλος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς αθλητές και ο κ. Σάββας Καμπερίδης, πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν Head Coach της ομάδας  καλαθοσφαίρισης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο οποίος έγινε για μια μέρα στέλεχος του προπονητικού staff του Mandoulides All Star Basketball Camp. Ειδικότερα ο κ. Καμπερίδης συνεργάσθηκε με τους προπονητές, βοήθησε με χρήσιμες συμβουλές τους νεαρούς παίκτες και συζήτησε μαζί τους σχετικά με την προσπάθεια και τη συγκέντρωση που χρειάζεται να έχουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το All Star Basketball Camp πραγματοποιείται και φέτος στα κλειστά γήπεδα καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου/Δημοτικού και του Γυμνασίου/Λυκείου. Υπεύθυνος του Camp για ακόμη μία χρονιά ο προπονητής Δημήτρης Νικολαΐδης.

_____________________________________________________________________

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος ξεκίνησε ως καλαθοσφαιριστής στη ΧΑΝΘ σε ηλικία 12 ετών και στα 24 του χρόνια, παρά το ότι ήταν διεθνής παίκτης, ολοκλήρωσε την καριέρα του και ασχολήθηκε με την προπονητική. Υπήρξε για έξι χρόνια Ομοσπονδιακός προπονητής κατακτώντας μάλιστα με την Εθνική Παίδων τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη. Για 41 συναπτά έτη είναι μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Αμερικής (Ν.Α.Β.C.) και βρίσκεται στις Η.Π.Α. τουλάχιστον τέσσερις φορές κάθε χρόνο.

Ο Σάββας Καμπερίδης, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων, υπήρξε παίκτης του ΑΡΗ, τη χρονιά μάλιστα που η ομάδα έπαιξε στον Ευρωπαϊκό τελικό του ULEB Cup και είναι επί οκτώ συναπτά έτη προπονητής της ομάδας. Τη φετινή χρονιά ανέλαβε χρέη head coach για πρώτη φορά στην καριέρα του κερδίζοντας πολύ γρήγορα την εκτίμηση όλων για το ήθος και τις ικανότητές του.

Φωτογραφίες