Ημέρα Γνωριμίας Β' - ΣΤ' Δημοτικού

Ημέρα Γνωριμίας Δημοτικού

Ημέρα Γνωριμίας Β' - ΣΤ' Δημοτικού

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα Σπουδών κάθε τάξης και τους Κανόνες Σχολικής Ζωής.

Οι σύγχρονες επιδημιολογικές συνθήκες, που διαμορφώθηκαν στη χώρα μας από την πανδημία του κορονοϊού, επέβαλαν τη διαδικτυακή μετάδοση των ενημερωτικών συναντήσεων μέσω zoom.

Τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα των Εκπαιδευτηρίων κάθε τάξης, οι μέθοδοι διδασκαλίας και ο τρόπος ενσωμάτωσης της σύγχρονης τεχνολογίας στο Δημοτικό Σχολείο, με έμφαση στη χρήση των διαδραστικών πινάκων στις μεγαλύτερες τάξεις, ήταν τα βασικά σημεία που τονίστηκαν στις συγκεκριμένες συναντήσεις.

Τις συναντήσεις προλόγισαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, κ. Χ. Μπόση, και ο Υποδιευθυντής του Δημοτικού κ. Γ. Χατζόπουλος, οι οποίοι ευχήθηκαν εγκάρδια να κυλήσει ήρεμα η φετινή σχολική χρονιά και να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τους γονείς των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, μιας και, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, η αρμονική συνεργασία αποτελεί τη βάση για το «χτίσιμο» μιας δημιουργικής και εποικοδομητικής χρονιάς.