83 εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων αναδείχτηκαν ως Microsoft Innovative Educator Experts

Microsoft Innovative Educator Experts

83 εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη αναδείχτηκαν από τη Microsoft ως Microsoft Innovative Educator Experts για τη σχολική χρονιά 2020 - 2021. Συνολικά 210 εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα διακρίθηκαν ως ΜΙΕ Εxperts. Επιπλέον 10 εκπαιδευτικοί μας έχουν κατακτήσει τον τίτλο MIE trainer και 30 MCE (Microsoft Certified Educator).

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση τη συμβολή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, αποτελούν πλέον μέλη του παγκόσμιου δικτύου των MIE Experts της Microsoft, στο οποίο ανήκουν περισσότεροι από 150.000 εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο.

Τα Εκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη είναι, για 5η συνεχόμενη χρονιά, 1 από τα 3 σχολεία στην Ελλάδα που έχουν επιλεγεί από τη Microsoft ως «Microsoft Showcase School». Η διάκριση αυτή για τα Εκπαιδευτήρια αποτελεί αναγνώριση των καινοτόμων δράσεων και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια, με έμφαση στη χρήση των νέων τεχνολογιών τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη διοίκηση. Το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι κατάλληλα καταρτισμένο και ενημερωμένο στην ψηφιακή εκπαίδευση και στη χρήση καινοτόμων εργαλείων.

Τα Εκπαιδευτήρια ως «Microsoft Showcase School» αποτελούν πρότυπο για το σύνολο των υπόλοιπων σχολείων της κοινότητας που ανήκουν και σκοπός τους είναι το όραμα του έξυπνου και σύγχρονου σχολείου να γίνει πραγματικότητα για όλα τα σχολεία.

Πηγή