Συγκέντρωση χρημάτων για ιατρικό εξοπλισμό στο Ιπποκράτειο

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη και ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ευάγγελος Μαντουλίδης στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας και κυρίως τον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Γ΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Η Γ΄ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου αποτελεί το κέντρο αναφοράς όλων των παιδιατρικών ασθενών με COVID-19 για τη Β. Ελλάδα, όπως επίσης και το κέντρο του προγράμματος υποστήριξης παιδιών με σοβαρές αναπηρίες, από και προς το σπίτι (Home Care). Το πρόγραμμα (Home Care) στο οποίο μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί 248 παιδιά έχει στόχο την κατά το δυνατόν απεξάρτηση παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας από το Νοσοκομείο και την επιστροφή τους στο σπίτι, με τη στενή παρακολούθηση από ειδική ομάδα ,σε σύνδεση πάντα με την Κλινική.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 30.000 ευρώ τουλάχιστον, ώστε να εξοπλίσουμε την κλινική με τον παρακάτω απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό:

  • Συσκευές χορήγησης οξυγόνου υψηλής ροής (High Flow)
    Τιμή μονάδας: 4.340 ευρώ
  • Monitor παρακολούθησης ζωτικών σημείων
    Τιμή μονάδας: 2.083 ευρώ
  • Παλμικά οξύμετρα αναίμακτης μέτρησης κορεσμού οξυγόνου
    Τιμή μονάδας: 1.150 ευρώ

Ο εξοπλισμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί τόσο για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν σοβαρά από τη λοίμωξη COVID-19 όσο και για την υποστήριξη παιδιών με σοβαρές αναπηρίες.

Aντιλαμβάνεστε ότι η προσφορά μας τις άγιες αυτές μέρες θα ανακουφίσει γιατρούς και νοσηλευτές. Κυρίως όμως θα διασφαλίσει καλύτερη νοσηλεία και ποιότητα ζωής στα παιδιά που πάσχουν και μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτά και στις οικογένειές τους.

Ας συμβάλλουμε όλοι μας, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του, για να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τον στόχο μας. Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη.

Καθώς η ανάγκη για ιατρικό εξοπλισμό είναι άμεση και επείγουσα, θα παρακαλούσαμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να καταθέσετε άμεσα την προσφορά σας στον παρακάτω λογαριασμό έως τις 15/01/2021:

Τράπεζα:          ALPHA BANK

IBAN:                GR6401403190319002002004019

Δικαιούχος:      ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Αιτιολογία:    Δωρεά Ιπποκράτειο

Σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την πρωτοβουλία αυτή, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή τη δύσκολη αυτή περίοδο και κυρίως να συμβάλουμε στο χαμόγελο των παιδιών.

Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και πιο αλληλέγγυους!