Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ικαρία από την Ε' Δημοτικού

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ικαρία από την Ε' Δημοτικού

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ικαρία από την Ε' Δημοτικού

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού προετοιμάζονταν, στολίζονταν και υποδέχονταν γονείς, συγγενείς και φίλους στον πολιτιστικό χώρο των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, για να τους παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να τους ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους και να τους ταξιδέψουν με κάλαντα από διάφορες χώρες και περιοχές της Ελλάδας.

Φέτος άλλαξαν πολλά, όχι όμως και η παραδοσιακή «αποστολή» των μαθητών μας να μεταφέρουν σε όλους μας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Έτσι, με αστείρευτο κέφι και μεράκι, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των γονιών, του κ. Πολυμενέρη, του κ. Μιχαηλίδη '19 και των δασκάλων τους έφτιαξαν ένα βίντεο με τα αγαπημένα τους πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ικαρία.

Το βίντεο το παρουσίασαν στις 23 Δεκεμβρίου στη «Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και μέσω αυτού έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους σε όλο τον κόσμο για μια νέα χρονιά αισιόδοξη, καλότυχη και γεμάτη υγεία.