Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Επαναλειτουργία Παιδικού Σταθμού/Νηπιαγωγείου/Δημοτικού

Welcome Back To School

Welcome Back To School

Επαναλειτουργία Παιδικού Σταθμού/Νηπιαγωγείου/Δημοτικού

Tα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη περιμένουν τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ και έχοντας ως μόνη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών.

Η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα συνεχιστεί για όσους μαθητές παραμείνουν στο σπίτι για λόγους υγείας με ταυτόχρονη αναμετάδοση του μαθήματος από την τάξη για τους μαθητές του Δημοτικού. Για τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού/Νηπιαγωγείου η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια 13:00 - 14:30.

Εξωσχολικά Προγράμματα/Ακαδημίες - Τμήματα Προετοιμασίας
Λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών δεδομένων και μέχρι νεοτέρας, με απόφαση της πολιτείας και για λόγους ασφαλείας παραμένει η αναστολή λειτουργίας:

Τα υπόλοιπα Εξωσχολικά Προγράμματα (BEE, FREE, Ζωγραφική, Ρομποτική) και τα Τμήματα Προετοιμασίας (FLL, Fun Club Μαθηματικών, Fun Club Φυσικής, Let’s Talk) θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Όμιλοι/Clubs
Οι Όμιλοι συνεχίζουν να λειτουργούν ανά τμήμα και περιλαμβάνουν μια ποικιλία θεματικών ενοτήτων, που διευρύνουν τους ορίζοντες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Σημαντικές επισημάνσεις

Αποχώρηση μαθητών

Σίτιση

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά! Με υγεία, χαρά και αισιοδοξία! Μακάρι να παραμείνουμε υγιείς και να ξεπεράσουμε γρήγορα κι αυτή τη δοκιμασία.

Φωτογραφία: Freepik

Exit mobile version