Διαδικτυακοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων

Μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχαν στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου και το ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου το Σάββατο, 23  και την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου. 

Διαδικτυακοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων

Μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχαν στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου και το ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου το Σάββατο, 23  και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου.

Στην κατάταξη του Προτρεπτικού Λόγου ο Σ. - Θ. Σπυρόπουλος (Α΄ Λυκείου) κατέλαβε την 1η θέση και συμμετείχε στον τελικό, ο Δ. Καραβασίλης (Α΄ Λυκείου) την 6η θέση και ο Χ. Ζερδελής (Α΄Λυκείου) την 9η θέση.

Στο αγώνισμα των Διττών Λόγων η Ν. Αγγελοπούλου(Β΄ Λυκείου) αναδείχθηκε 5η καλύτερη ομιλήτρια και ο Δ. Καραβασίλης (Α΄ Λυκείου) 6ος καλύτερος ομιλητής.

Το σχολείο μας συμμετείχε με τους μαθητές: Ν. Αγγελοπούλου, Χ. Ζερδελή, Δ. Καραβασίλη, Π. Κατσιούλα, Α. Παπαδόπουλο, Ι. Στρυβάκη και Σ. - Θ. Σπυρόπουλο.