Γέλια, παιχνίδια και χαρές για τους μαθητές της Β΄Δημοτικού

Γέλια, παιχνίδια και χαρές για τους μαθητές της Β΄Δημοτικού

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μαθητές της Β΄ Δημοτικού. Παρέα με τους φίλους τους βρήκαν τρόπο να απολαύσουν με την ψυχή τους όλα όσα το σχολείο μάς προσφέρει και όλα εκείνα που στερηθήκαμε για πολύ καιρό λόγω της πανδημίας.

Με αμείωτο κέφι, καλή διάθεση και με την αισιόδοξη πεποίθηση ότι οι «γκρίζες» μέρες ανήκουν πια οριστικά στο παρελθόν, αφιέρωσαν μια μέρα από το σχολικό τους πρόγραμμα σε δράσεις και παιχνίδια στην αυλή του σχολείου, κάθε γωνιά της οποίας πλημμύρισε από τα γέλια και τις χαρούμενες φωνές τους.

Έξυπνα σχεδιασμένες γυμναστικές δραστηριότητες, αυθόρμητα θεατρικά δρώμενα, εξάσκηση γνώσεων μέσα από πρωτότυπα επιδαπέδια παιχνίδια, χειροτεχνίες και πολύ παιχνίδι έδωσαν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά μας.

Συγχρόνως, παραδοσιακά παιχνίδια μιας άλλης εποχής αναβίωσαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μικρών μας πρωταγωνιστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατανοήσουν για άλλη μια φορά την ενότητα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα, στο τότε και το τώρα.

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα, μια μέρα που η μάθηση έγινε παιχνίδι και το παιχνίδι μέσο διδασκαλίας.