FIRST LEGO League - Game Changers

FIRST LEGO League - Game Changers

Έφτασε η ώρα του Μεγάλου Τελικού!

Οι ομάδες των Εκπαιδευτηρίων «A.T.O.M.S», «SMARTies», «OMG» προετοιμάστηκαν φέτος, κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, για να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής και Καινοτομίας «FLL». 

Οι μαθητές μας, παρά τις δυσκολίες, θα δώσουν το παρών το Σάββατο, 29 και την Κυριακή, 30 Μαΐου, στον μεγαλύτερο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής παγκοσμίως. 1000 μαθητές από όλη την Ελλάδα θα διεκδικήσουν μία θέση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο φέτος θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας, με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα είναι ανοιχτός στο κοινό μέσω της διεύθυνσης: https://firstlegoleague.gr/fll-live-action/ σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι:

Για τους «A.T.O.M.S»: Δ. Αλεξανδρής, Σ. Αλεξανδρής, Γ. Γιαννόπουλος, Σ. Κούβελας, Ι. Κωνσταντινίδης, Ι. Μουσούρη, Δ. Σαρδέλης, Χ. Σοφιός, Ε. Στεργιοπούλου, Χ. Τουμανίδης.

Για τους «SMARTies»: Λ. Αικατερινάρη, Ε. Βασιλείου - Αυγουστόγλου, Α. Καφετζόπουλος, Α. Κολιάκος, Τ. Κοπατσάρης, Σ. Μπαρμπέρης, Ε. Σικαλίδου, Ν. Τζαμαλή, Κ. Χατζηγεωργίου, Δ. Χατζηφωτίου.

Για τους «OMG»: Μ. Αθάνατος, Σ. Καλαμπούκα, Έ. Κωστηκίδου, Δ. - Ά. Μπουρνάζου, Μ. - Η. Σαμόζι - Καλλιγκάτση, Σ. Τζιγκαλίδης, Ζ. Τοπτσή, Ε. Χωρινού.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή επιτυχία!