Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι!

Μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσαν οι μαθητές της Β΄ Δημοτικού παρέα με την Τέλα και τον Σπάγγο, τους δύο δαιμόνιους γάτους, τους αριστοτέχνες της βιβλιοδεσίας.

Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι!

Μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσαν οι μαθητές της Β΄ Δημοτικού παρέα με την Τέλα και τον Σπάγγο, τους δύο δαιμόνιους γάτους, τους αριστοτέχνες της βιβλιοδεσίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Mission X» οι μαθητές κατασκεύασαν το δικό τους πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.

Ακολουθώντας βήμα βήμα τις οδηγίες και τις υποδείξεις των δύο έμπειρων βιβλιοδετών και υπό τη στενή παρακολούθησή τους, τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά σε όλα τα στάδια δημιουργίας του παιχνιδιού, από τον σχεδιασμό του ως τη διατύπωση των κανόνων και τη σχεδίασή του.

Το μοτίβο του παιχνιδιού δεν είναι άλλο από το ηλιακό σύστημα, στο οποίο είναι εμφανή τα αστέρια, οι πλανήτες και οι αστερισμοί, σε μία πανδαισία χρωμάτων και απόλυτα εναρμονισμένο με το θέμα ενασχόλησης των μαθητών τις τελευταίες εβδομάδες στο διαστημικό πρόγραμμα «Mission X».