Make-A-Wish - Αστέρι της Ευχής, Ελπίδα ζωής από τους μικρούς μαθητές μας!

Τη σχολική χρονιά που έληξε οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη συμμετείχαν με επιτυχία στο πρόγραμμα Make-A-Wish - Αστέρι της Ευχής

Make-A-Wish - Αστέρι της Ευχής, Ελπίδα ζωής από τους μικρούς μαθητές μας!

Τη σχολική χρονιά που έληξε οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη συμμετείχαν με  επιτυχία στο πρόγραμμα Make-A-Wish - Αστέρι της Ευχής, που εδώ και 22 χρόνια βοηθάει παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες να εκπληρώσουν τη δική τους ευχή και να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται  στον δύσκολο καθημερινό τους αγώνα. Για την αγορά κάθε χάρτινου αστεριού οι μαθητές κατέβαλαν το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ, παίρνοντας δώρο ένα αναμνηστικό βραχιολάκι. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η ανταπόκριση των μαθητών  κάθε τάξης ξεχωριστά ήταν άκρως συγκινητική, καθώς συγκέντρωσαν συνολικά το εντυπωσιακό ποσό των 3.470 ευρώ για 1.735 αστέρια. Με τις πολύτιμες δωρεές τους οι μαθητές δεν απέκτησαν απλώς ένα όμορφο στολίδι, αλλά κατάφεραν να χαρίσουν σε λιγότερο τυχερά παιδιά το χαμόγελο, την αισιοδοξία  και την ελπίδα για ένα μέλλον φωτεινό σαν ένα αστέρι. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου μας για την ανεκτίμητη στήριξή τους και την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος Make-A-Wish - Αστέρι της Ευχής για άλλη μία σχολική χρονιά.