Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Εθελοντική Αιμοδοσία, Παρασκευή, 22/10/2021

Γίνε εθελοντής αιμοδότης! Κάνε μια καρδιά να χτυπά!

Γίνε εθελοντής αιμοδότης! Κάνε μια καρδιά να χτυπά!

Εθελοντική Αιμοδοσία, Παρασκευή, 22/10/2021. Γίνε εθελοντής αιμοδότης! Κάνε μια καρδιά να χτυπά!

Με αυτό το σύνθημα δημιουργήσαμε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη αρωγή σας στην εύρυθμη λειτουργία του. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την ανεκτίμητη προσφορά του αιμοδότη ιδιαίτερα στις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα και γι’ αυτό σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην αιμοδοσία στο προαύλιο του Δημοτικού την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00 - 13:00.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!  


Επιλογή αιμοδοτών
Αίμα μπορεί να προσφέρει κάθε υγιές άτομο ηλικίας 18 έως 65 ετών. Πριν από την αιμοδοσία λαμβάνεται ιστορικό από τον αιμοδότη.   Ο αιμοδότης θα πρέπει:

Επίσης:

Σχετικά με τον Covid-19:

Οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας σχετικά με την αιμοδοσία μπορεί να συζητηθεί με τον υπεύθυνο ιατρό της αιμοδοσίας.
Μετά την αιμοδοσία ο δότης παραμένει ξαπλωμένος για λίγα λεπτά και του χορηγείται χυμός και ελαφρά τροφή. Φεύγοντας δεν θα πρέπει να καπνίσει ή να οδηγήσει για μία ώρα.


ΠΡΟΣΟΧΗ:  Απαγορεύεται η αιμοδοσία σε άτομα που έχουν διαμείνει στη Μεγάλη Βρετανία για διάστημα άνω των 6 μηνών από το 1980 έως το 1996.

Δικαιούχοι αιμολήπτες
Δικαιούχοι αιμολήπτες - σε περίπτωση που έχουν ανάγκη αίματος και εφόσον προσκομίσουν στην έδρα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών των Εκπαιδευτηρίων εντολή παραχώρησης αίματος - είναι:  

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στις Γραμματείες:  

Exit mobile version