Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Χριστούγεννα για όλους. Στηρίζουμε και ενισχύουμε

Χριστούγεννα για όλους

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Μέρες αγάπης, γιορτής, ελπίδας! Δυστυχώς, όμως, για αρκετούς συνανθρώπους μας οι συνθήκες επιβίωσης είναι δύσκολες και η εξασφάλιση των απαραίτητων για τη ζωή ανέφικτη. Μπορούμε, ωστόσο, όλοι μας να απαλύνουμε τον πόνο αυτών των ανθρώπων και να προσφέρουμε λίγες στιγμές ζεστασιάς και ανθρωπιάς σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ας μη μας καταβάλλει το αρνητικό κλίμα της εποχής που ζούμε και ας προσφέρουμε ελπίδα, χαρά και αγάπη σε όποιον τη χρειάζεται!

Για τον σκοπό αυτό οι μαθητές όλων των Εκπαιδευτηρίων ανάλογα με την τάξη τους θα συνδράμουν και θα στηρίξουν το σημαντικό έργο συλλόγων, σωματείων, σχολείων που συνεχίζουν με το παράδειγμά τους να παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλους.

Συγκεκριμένα οι μαθητές:

Επιπλέον:

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες αγάπης, χαράς και ανθρωπιάς. Οφείλουμε να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας, να τους βοηθήσουμε, να τους συμπαρασταθούμε, να μοιραστούμε μαζί τους λίγες στιγμές ζεστασιάς.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον σκοπό αυτό και ας διδάξουμε στους μαθητές μας τις αξίες της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Τα Χριστούγεννα είναι για όλους!

Exit mobile version