Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»

Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 μέλη του Club Περιβάλλοντος του Δημοτικού και της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου - Λυκείου επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» στο Ασβεστοχώρι, προκειμένου να παραδώσουν αναπηρικό αμαξίδιο. Το αμαξίδιο αποτελεί δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη προς το Νοσοκομείο και αποκτήθηκε από την πώληση ενός τόνου πλαστικών καπακιών που συνέλεξαν τα παιδιά μας κατά τα προηγούμενα δύο έτη.

Πρόκειται για το δεύτερο αμαξίδιο που προσφέρουν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου.

Τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων υποδέχθηκε η κ. Α. Χασιώτου, Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια - Τεχνικός Ύπνου στο Εργαστήριο Ύπνου και συγχρόνως Υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Δράσεων του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, οι μαθητές συναντήθηκαν με την κ. Α. Μπούτου, Ιατρό Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο, την κ. Δ. Παλητζήκα, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και την κ. Β. Παπαγεωργίου, Διοικητικό Υπάλληλο, οι οποίες, αφού τους ευχαρίστησαν, τους εξήγησαν τη λειτουργία και τις ανάγκες του Νοσοκομείου, ειδικά κατά την τρέχουσα περίοδο της πανδημίας.

Όπως είναι γνωστό, το Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» κατέχει σημαντικότατο ρόλο στην αντιμετώπιση της COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα. Το αμαξίδιο ήδη παραδόθηκε και χρησιμοποιείται στην COVID Β΄ Χειρουργική Κλινική.