Στις 7 κορυφές… με την κ. Χριστίνα Φλαμπούρη

Στις 7 κορυφές… με την κ. Χριστίνα Φλαμπούρη

Ένα κορίτσι φοβάται τα ύψη, αλλά ταυτόχρονα νιώθει μια ακατανίκητη έλξη γι' αυτά. Αποφασίζει, λοιπόν, να νικήσει τους φόβους της και να ανεβεί στις 7 ψηλότερες κορυφές του κόσμου. Έτσι, θα μάθει πως τους φόβους τούς νικάς με την ελπίδα, τη συνεργασία, την αφοσίωση, το θάρρος και την υπομονή και σοφότερη θα γυρίσει πίσω στο σπιτάκι της.

«Δεν τα παράτησε όμως και... έφτασε στην κορυφή. Στην πρώτη της κορυφή! Κοίταξε τριγύρω και μαγεύτηκε. Ίσως να κατάφερνε και την επόμενη κορυφή. Τον επόμενο στόχο!».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Δημοτικού με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν διαδικτυακά στις τάξεις τους την κ. Χριστίνα Φλαμπούρη, «ταξίδεψαν» μαζί της στις 7 Ηπείρους και περιηγήθηκαν μέσα από τις περιγραφές της στις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, ενώ, συγχρόνως, ανακάλυψαν τα εσωτερικά χαρίσματα που χρειάζεται ο καθένας μας, για να κατακτήσει τους στόχους και τα πιο τρελά του όνειρα.

Αφορμή για αυτή τη συνάντηση στάθηκε το βιβλίο που έγραψε μαζί με την κ. Μαρία Ρουσάκη «Στις 7 κορυφές» (εκδ. Πατάκη), το οποίο διαβάσαμε και αναλύσαμε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μιλάμε για μας». Το βιβλίο βασίζεται στην προσωπική εμπειρία της κ. Φλαμπούρη από την κατάκτηση και των 7 κορυφών.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Φλαμπούρη και τις αφιερώνουμε με αγάπη τις ζωγραφιές που ετοιμάσαμε με αφορμή το βιβλίο της.

Μπορείτε να δείτε τις ζωγραφιές εδώ: Στις 7 κορυφές bychrisiepa on Genially