Γέλια, παιχνίδια και τραγούδια στο Πανηγύρι

Γέλια, παιχνίδια και τραγούδια στο Πανηγύρι

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη θετική διάθεση όλων, τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη άνοιξαν τις πύλες τους στο κοινό το Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 και υποδέχθηκαν στο Πανηγύρι μικρούς και μεγάλους, μαθητές και γονείς, από όλη τη Θεσσαλονίκη.

Η πολύ μεγάλη προσέλευση επιβεβαίωσε περίτρανα την ανάγκη όλων μας να ξαναβρούμε τους ρυθμούς ζωής που η πανδημία, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που αυτή δημιούργησε, μας στέρησε τα τελευταία δύο χρόνια.

Μαθητές όλων των ηλικιών με αμείωτο κέφι συμμετείχαν σε μια γιορτή γεμάτη χαρά, γέλιο και ξεγνοιασιά, στη διάρκεια της οποίας πήραν μέρος σε ποικιλία δραστηριοτήτων με κεντρικό θέμα την εκπαιδευτική ρομποτική. Στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και στο κλειστό Γυμναστήριο τα παιδιά διασκέδασαν με ευφάνταστα επιδαπέδια παιχνίδια, δοκίμασαν τις γνώσεις τους σε ειδικά διαμορφωμένα κουίζ, δημιούργησαν τις δικές τους κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, περιπλανήθηκαν σε κατάλληλα σχεδιασμένα escape rooms.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που ήρθε να ολοκληρώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μια δύσκολη σχολική χρονιά και να προαναγγείλει την αρχή του καλοκαιριού.

Γονείς, παιδιά και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο σε ένα σχολείο ανοιχτό για όλους!