English & Adventure Camp 2022

English & Adventure Camp 2022

«Είναι πολύ μικρός ο κόσμος μας. Ας ενωθούμε όλοι μαζί!» ήταν το κεντρικό θέμα του φετινού English & Adventure Camp. Με βάση αυτό το θέμα, οι μαθητές ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, μαθαίνοντας για διάφορους πολιτισμούς και ανακαλύπτοντας την διαφορετικότητα της κάθε χώρας. Συγχρόνως, τα παιδιά χόρεψαν, έφτιαξαν κατασκευές, έλυσαν μυστήρια, έπαιξαν μουσική και ετοίμασαν γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες από όλο τον κόσμο.

Οι μαθητές μας συζήτησαν για τα έθιμα και τις παραδόσεις διάφορων πολιτισμών και μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους όλα όσα έμαθαν και τους εντυπωσίασαν. Παράλληλα με την εμβάθυνσή τους σε άλλους πολιτισμούς, έλαβαν μέρος και σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως το κολύμπι, η πεζοπορία και ποικίλα υπαίθρια παιχνίδια.

Η ιππασία, η σκοποβολή και η τοξοβολία είναι μερικά ακόμη παραδείγματα των δραστηριοτήτων που τους ενθουσίασαν όπως επίσης και τα θαλάσσια σπορ που απόλαυσαν την ημέρα της εκδρομής μας στην θάλασσα! Εκεί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο καγιάκ, το windsurfing και την ιστιοπλοΐα αλλά και να πραγματοποιήσουν διάφορες άλλες δραστηριότητες στην άμμο!

Η διασκέδαση, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στην παραλία. Oι μαθητές έλαβαν μέρος σε δραστηριότητες ARRKI και Ρομποτικής, οι οποίες καλλιέργησαν την σκέψη τους και τους διασκέδασαν.

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος, τη διήμερη εκδρομή μας στη λίμνη Κερκίνη! Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι μαθητές απόλαυσαν διάφορες δραστηριότητες όπως το flying fox, η βαρκάδα και το κυνήγι θησαυρού. Παράλληλα, γνώρισαν τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.

Την τελευταία ημέρα τα παιδιά παρουσίασαν τα τραγούδια και τα χορευτικά που έμαθαν καθ’ όλη την διάρκεια του Camp. Αναμφίβολα, το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν το μπουγέλο!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες ΑΒΕΡΩΦ, ΓΟΥΣΙΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ για την ευγενική χορηγία τους. Το ραντεβού μας ανανεώνεται για το 20ο English & Adventure Camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη σχολική χρονιά από τις 19/06/2023 έως τις 30/06/2023.

Tο φετινό Camp ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους μαθητές οι οποίοι ολοκλήρωσαν την σχολική χρονιά παίρνοντας πολύτιμα μαθήματα και καλλιεργώντας χρήσιμες δεξιότητες. Το Camp δεν τους δίδαξε μόνο διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής. Τους έμαθε, επίσης, πως παρά τις διαφορές μας είμαστε πιο δυνατοί όταν είμαστε όλοι ενωμένοι!