Soccer Camp 2022

Soccer Camp 2022

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος το Soccer Camp των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΤΖΙΟΛΑΣ». Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα ανανεωμένο και οι νεαροί campers καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του Soccer Camp είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ποικιλία από ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Εντός του αγωνιστικού χώρου οι αθλητές, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών, είχαν τη δυνατότητα να βελτιώσουν όλα τα τεχνικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μέσα από ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης στο οδήγημα της μπάλας, τη μεταβίβαση και το σουτ. Τα διαγωνιστικά παιχνίδια που διοργανώθηκαν αλλά και τα τουρνουά ομάδων Champion League ανέβασαν τον ενθουσιασμό στα ύψη!

Μια από τις καινοτομίες του Camp ήταν η παρουσία του Αθλητικού Ψυχολόγου κ. Ιωάννου Γεώργιου. Θέμα της συζήτησης ήταν η σημασία του ελέγχου και της διαχείρισης των συναισθημάτων στο ποδόσφαιρο. Οι δραστηριότητες που έγιναν με τη μορφή παιχνιδιού ζωγραφικής σε γκρουπ 10 ατόμων είχαν ως στόχο να διευκολύνουν την έκφραση συναισθημάτων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, να ενδυναμώσουν τις σχέσεις των αθλητών, αλλά και να διασκεδάσουν.

Στις καθιερωμένες εξορμήσεις στη θάλασσα με παιχνίδια survivor, beach soccer και στο Φράγμα της Θέρμης με πεζοπορία και παιχνίδια στην ύπαιθρο, οι αθλητές εντάξανε και τις επισκέψεις στα στάδια των ομάδων του ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Εκεί οι campers με ενθουσιασμό είδαν από κοντά των αγωνιστικό χώρο που κινούνται οι αστέρες των ομάδων, τα αποδυτήρια και τους χώρους όπου δίνουν τις εντολές οι προπονητές.

Το πρόγραμμα έκλεισε με την παρουσία πολλών γονέων, που παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών μας αστέρων, ενώ με πολλά χαμόγελα ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο Soccer Camp των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη.

Σας ευχόμαστε καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Χορηγοί: Γούσιος, ΜΕΒΓΑΛ