Χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε αγώνες κολύμβησης

Χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε αγώνες κολύμβησης

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Α. Κουρτέση, Κ. - Γ. Γίτσου και Μ. Σπανού στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών για μαθητές 9 - 12 ετών, που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης στις 2 και 3 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η μαθήτρια Κ. - Γ. Γίτσου (Δ΄ Δημοτικού) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο.

Στην ίδια κατηγορία η μαθήτρια Α. Κουρτέση (Δ΄ Δημοτικού) κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο και τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία 9 - 10 ετών.

Συγχρόνως, οι μαθήτριες Κ. - Γ. Γίτσου και Α. Κουρτέση κατέκτησαν με την ομάδα τους, την Αθλητική Ακαδημία Αστέρια, την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 4 Χ 100 ελεύθερο και στα 4 Χ 50 μικτή ομαδική.

Τέλος, η μαθήτρια Μ. Σπανού (ΣΤ΄ Δημοτικού) κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία των 12 ετών και τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 4 Χ 100μ ελεύθερο στην ίδια κατηγορία.

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας!

Πηγές: