«Προγράμματα Επιχειρηματικότητας 2022»

«Προγράμματα Επιχειρηματικότητας 2022»

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιoύνται τα θερινά «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας», με τη συμμετοχή μαθητών της Β΄ Λυκείου. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα βιωματικού επαγγελματικού προσανατολισμού, που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να παρακολουθήσουν για δύο εβδομάδες την καθημερινή λειτουργία και οργάνωση αξιόλογων και καταξιωμένων εταιρειών - επιχειρήσεων, μέσα από τη συνεργασία και επίβλεψη από κορυφαία στελέχη και ξεχωριστούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Έτσι, οι μαθητές, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους, εξερευνούν τα ταλέντα τους, λύνουν τις απορίες τους και βιώνουν την καθημερινότητα των επαγγελμάτων που τους ενδιαφέρουν.

Τη φετινή χρονιά 12 μαθητές συμμετέχουν στο πρόγραμμα από τους οποίους οι 8 το έχουν ήδη ολοκληρώσει.

Οι εταιρείες - επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν φέτος τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη και συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» είναι:

Mediterranean Palace Hotel

Πολιτικό Γραφείο Δημητρίου Κούβελα

Δικηγορικό γραφείο «Μητροπούλου»

Μαρμαρίδης Έπιπλα

MEΒΓΑΛ Α.Ε.

Σαμαράς και Συνεργάτες Α.Ε.

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες - επιχειρήσεις για την προσφορά τους στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων και ευελπιστούμε να τις έχουμε κοντά μας και στις μελλοντικές μας δραστηριότητες.