Ενημέρωση γονέων Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου

Ενημέρωση γονέων Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου

Τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 οι γονείς των μικρών μας μαθητών ενημερώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων για τους κανόνες σχολικής ζωής, για τους εκπαιδευτικούς στόχους κάθε βαθμίδας και τον τρόπο οργάνωσης του ωρολόγιου προγράμματος του Παιδικού Σταθμού - Νηπιαγωγείου.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τη Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, κ. Ε. Τουτουντζή, η οποία καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη οικογένεια των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, και τη διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού, κ. Ν. Χατζηβασιλείου. Συγχρόνως, δόθηκαν πληροφορίες για τους εκπαιδευτικούς στόχους των αγγλόφωνων τμημάτων Seeds, Blossoms και Beatles από την υπεύθυνη του προγράμματος, κ. Φ. Νίκα.

Ακολούθησε ενημέρωση για τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα του Νηπιαγωγείου, τα εργαστήρια δεξιοτήτων και τον τρόπο προσέγγισης των μικρών μαθητών στις πρώτες σχολικές τάξεις από την υπεύθυνη κ. Α. Γιαννακούλα.

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Α. Χασιώτη, Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων, η οποία μοιράστηκε με όλους τους παρευρισκόμενους τις δικές της τρυφερές αναμνήσεις στα πρώτα της βήματα στο σχολείο και την αγάπη που εισέπραξε από τις πρώτες δασκάλες της στην τρυφερή αυτή ηλικία. Τόνισε το σύνθημα που θα πρέπει να έχουμε όλοι στην εκπαιδευτική μας πορεία, που είναι «Μόνο αγάπη», ενώ «αγκάλιασε» με τα λόγια της γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό, ευχόμενη από καρδιάς να έχουμε όλοι μια δημιουργική χρονιά γεμάτη όνειρα και φαντασία.