Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη: Microsoft Showcase School για 7η χρονιά

Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη: Microsoft Showcase School για 7η χρονιά

Για 7η συνεχόμενη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αναδείχθηκαν από τη Microsoft ως Showcase School 2022 – 2023, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο τους, που στόχο έχει την ένταξη της τεχνολογίας και της καινοτομίας στη σύγχρονη τάξη. Τα Microsoft Showcase Schools ανήκουν σε μία παγκόσμια κοινότητα σχολείων αναγνωρισμένη και καταξιωμένη για το εκπαιδευτικό όραμα και την καινοτομία στη διδακτική και μαθησιακή διαδικασία, καθώς προετοιμάζουν τους μαθητές τους για το μέλλον τους.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν καταφέρει, μέσω καινοτόμων mobile και cloud τεχνολογιών της Microsoft, να ενισχύσουν την εκπαιδευτική διαδικασία, προσφέροντας στους μαθητές τους νέους και πιο εξατομικευμένους τρόπους εκμάθησης, εφοδιάζοντας τους παράλληλα με τις δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 110 εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων έχουν αναγνωριστεί ως Microsoft Innovative Educators και από αυτούς, οι 86 αναδείχτηκαν από τη Microsoft ως Microsoft Innovative Educator Experts για τη σχολική χρονιά 2021 - 2022. Επιπλέον, 10 εκπαιδευτικοί μας έχουν κατακτήσει τον τίτλο MIE Τrainer και 31 MCE (Microsoft Certified Educator), ενώ σε 2 εκπαιδευτικούς έχει απονεμηθεί ο τίτλος Microsoft Innovative Educator Fellow.

Οι εκπαιδευτικοί αυτοί αποτελούν πλέον μέλη του παγκόσμιου δικτύου της Microsoft, στο οποίο ανήκουν περισσότεροι από 150.000 εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο.

Τα Εκπαιδευτήρια ως Microsoft Showcase School αποτελούν πρότυπο για το σύνολο των υπόλοιπων σχολείων της κοινότητας που ανήκουν, ενώ σκοπός τους είναι το όραμα του έξυπνου και σύγχρονου σχολείου να γίνει πραγματικότητα για όλα τα σχολεία.

Πηγή