Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε… για τη γειτονιά των αγγέλων

Alexandros Nikolaidis At Mandoulides Schools

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε… για τη γειτονιά των αγγέλων

Ο σπουδαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης, ο μεγάλος αθλητής του Tae Kwon Do με τη λαμπρή πορεία, ο γίγαντας με την ευγενική παιδική ψυχή, ο Αλέξανδρος όλων των Ελλήνων, ο δικός μας Αλέξανδρος, αφού πάλεψε δύο ολόκληρα χρόνια στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, έφυγε ως νικητής με δυνατή ψυχή και θάρρος, αφήνοντάς μας μια σπουδαία κληρονομιά ήθους και αξιών.

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αποχαιρετούν με θλίψη τον τρυφερό πατέρα, τον σπουδαίο αθλητή, τον μεγάλο «Δάσκαλο» του Tae Kwon Do Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Θα ζει αιώνια μέσα στις καρδιές των μαθητών/τριών των Εκπαιδευτηρίων που είχαν την τύχη να μαθητεύσουν κοντά του.

Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων, αγαπημένε μας δάσκαλε!

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέλαβε την Ακαδημία Tae Kwon Do των Εκπαιδευτηρίων το 2016.


Τιμητική εκδήλωση για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, 19/02/2017

Στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Tae Κwon Do του «Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Ευάγγελος Μαντουλίδης» τιμήθηκε για την καταξιωμένη του πορεία και την προσφορά του στον αθλητισμό ο Ολυμπιονίκης του Tae kwon do και προπονητής της Ακαδημίας Tae Kwon Do των Εκπαιδευτηρίων, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων, με μεγάλη συμμετοχή μαθητών, γονέων και φίλων των Εκπαιδευτηρίων και με την παρουσία λαμπρών προσωπικοτήτων του αθλητικού χώρου.