Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους πολίτες στην Τουρκία

Ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους πολίτες στην Τουρκία

Ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους πολίτες στην Τουρκία

Τα Εκπαιδευτήρια, προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν στην Τουρκία από τον φονικό σεισμό, συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους πολίτες.

Μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων έδειξαν μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση των Εκπαιδευτηρίων και συγκέντρωσαν 125 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των πληγέντων και ιδιαίτερα των παιδιών.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όλους όσοι βοήθησαν να ξεπεραστεί ο στόχος και να γίνει πράξη αυτή η προσφορά, γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και φίλους των Εκπαιδευτηρίων, που από την πρώτη στιγμή και με συγκινητικό ενδιαφέρον ένωσαν μαζί μας τις δυνάμεις τους στη δράση αυτή αγάπης και αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους μαθητές  και της μαθήτριες του Ομίλου Εθελοντισμού καθώς και στη σχολικής Ομάδα Μπάσκετ για την τεράστια βοήθεια που παρείχαν στην κατηγοριοποίηση της ανθρωπιστικής βοήθειας, στη δημιουργία πακέτων και στη μεταφορά.

Η προσπάθεια αυτή των Εκπαιδευτηρίων θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα με στόχο η επόμενη αποστολή ν’ ακολουθήσει σύντομα. Παρακαλούνται όλοι όσοι  μπορούν να συνδράμουν.

Exit mobile version