Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Διακρίσεις σε Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 

Διακρίσεις σε Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 

Διακρίσεις σε Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 

Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν μαθητές στο 21ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών - Μαθητριών Ανατολικής Θεσσαλονίκης 2023, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023.

Στους αγώνες αυτούς ο μαθητής Μ. - Κ. Σκόδρας (Α΄ Γυμνασίου) κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία του. Επίσης, στο ίδιο Πρωτάθλημα αγωνίστηκαν επιτυχώς και κέρδισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση οι μαθητές Β. Δελής, Γ. Δελής, Ο. Χασιώτης, (Α΄ Γυμνασίου), Θ. Θωμάς (Γ΄ Γυμνασίου) και Π. Φουντούλης (Β΄ Λυκείου), κερδίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η επόμενη φάση ήταν το 21ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών - Μαθητριών Νομών Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Οι αγώνες του πραγματοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο με της προηγούμενης φάσης την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023. Στο Πρωτάθλημα αυτό ο μαθητής Μ. - Κ. Σκόδρας κατέλαβε την 4η θέση και ο Ο. Χασιώτης την 6η θέση στην κατηγορία τους (Α΄ Γυμνασίου), κερδίζοντας έτσι την πρόκριση στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 και 10 Απριλίου 2023.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη και διοργανώτρια αρχή ήταν η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Ευχόμαστε συνέχεια επιτυχιών στους σκακιστές μας και τους συγχαίρουμε για τις μέχρι στιγμής διακρίσεις τους!

Exit mobile version