Διήμερο Αθλητισμού: Μικροί Αθλητές σε… μεγάλους αγώνες!

Με πολύ κέφι και ενθουσιασμό, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του English Garden συμμετείχαν στο Διήμερο Αθλητισμού, που διοργανώθηκε από το Τμήμα της Φυσικής Αγωγής, στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Για δύο ημέρες τα γηπεδάκια μας γέμισαν χρώμα και φωνούλες ξεχωριστές, γέλια και χαρές.

Οι μικροί μας αθλητές, αρχικά, πήραν μέρος σε διάφορα αγωνίσματα, όπως δρόμος ταχύτητας, σκυταλοδρομία, ρίψεις, ποδηλασία. Στη συνέχεια, στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο «περιπέτειας», μέσα από διάφορες δράσεις, γυμνάστηκαν, αλλά και διασκέδασαν περνώντας μέσα από στεφάνια και τούνελ, κάνοντας αναρριχήσεις, ασκήσεις ισορροπίας και υπερπηδώντας εμπόδια!

Έτσι, τα παιδιά βίωσαν την ωφελιμότητα της άθλησης, του συναγωνισμού αλλά και του αλληλοσεβασμού και της ευγενούς άμιλλας. Επίσης, κατανόησαν την αξία του να θέτουν στόχους αλλά και τη σπουδαιότητα της επιμονής στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους. Εμείς, οι μεγάλοι… χαρήκαμε όσο τίποτε άλλο τους μικρούς μας αθλητές στους… μεγάλους αγώνες τους!