Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Λες και ήταν χθες! 1η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

1η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αγοριών Λυκείου στο Ισραήλ, 1999

Πριν από 24 χρόνια η σχολική ομάδα καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αγοριών Λυκείου στο Ισραήλ, 12/05/1999.

Λες και ήταν χθες! Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα.  1η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αγοριών Λυκείου στο Ισραήλ.

Πριν από 24 χρόνια η σχολική ομάδα καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αγοριών Λυκείου στο Ισραήλ, 12/05/1999.

Συγχαίρουμε και θυμόμαστε με θαυμασμό τους αθλητές της ομάδας που μας τίμησε:
Θ. Αγλαμίσης, Κ. Βαρδαβάς, Σ. Γεωργιάδης, Θ. Γεωργίτσης, Ν. Ζήσης, Κ. Κυριαζόπουλος, Σ. Μανουσάκης, Χ. Μαρκόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ν. Σιδηρόπουλος, Γ. Σουρμελίδης.

Οι επιτυχίες της σχολική ομάδας δεν σταμάτησαν στο Ισραήλ:

O Νίκος Ζήσης και ο Κώστας Σλούκας μαθητές - αθλητές μας με μεγάλη καριέρα τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο Basketball, αλλά και δεκάδες άλλοι μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Γεωργάκης, ο Σάββας Ηλιάδης, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο Ιωάννης Κουζέλογλου, ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Σταύρος Τουτζιαράκης, ο Βασίλης Χρηστίδης, ο Ανδρέας Χριστοδούλου, συμμετείχαν και συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών, κατακτώντας πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων, Mandoulides Basketball Academy (MBA), αποτελεί τον προθάλαμο των αγωνιστικών τμημάτων του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Ευάγγελος Μαντουλίδης (ομάδων προπαιδικής – παιδικής – εφηβικής) οι οποίες κατέκτησαν 8 πανελλήνια πρωταθλήματα χωρίς ήττα.

Στόχος της ΜΒΑ, η οποία ιδρύθηκε το 1994, είναι η ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών, η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και η καλλιέργεια της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Exit mobile version