Επαναλειτουργία Παιδικού Σταθμού/Νηπιαγωγείου/Δημοτικού

Επαναλειτουργία Παιδικού Σταθμού/Νηπιαγωγείου/Δημοτικού

Επαναλειτουργία Παιδικού Σταθμού/Νηπιαγωγείου/Δημοτικού

Tα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη είναι απόλυτα έτοιμα να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές του Παιδικού Σταθμού/Νηπιαγωγείου/Δημοτικού τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μαθητών/τριών και των εργαζομένων. Για τον λόγο αυτό αναζητούμε διαρκώς τρόπους, για να διαχειριστούμε την κρίση της πανδημίας όσο το δυνατό καλύτερα, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών και των οικογενειών τους.

Την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 το εκπαιδευτικό, διοικητικό και εργατοτεχνικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων θα υποβληθεί σε προληπτικό έλεγχο για COVID-19, προκειμένου να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.

Όπως γνωρίζετε, από την αρχή της πανδημίας παίρνουμε διαρκώς μέτρα, τηρώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων και του ΕΟΔΥ, προκειμένου να μειώσουμε την εξάπλωση και τη διασπορά της λοίμωξης COVID-19 στη σχολική κοινότητα. Μάλιστα το χρονικό διάστημα που τα σχολεία ήταν ανοιχτά, από 14/09/2020 έως και 16/11/2020 τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στα Εκπαιδευτήρια ήταν ελάχιστα, απόδειξη ότι ο αριθμός τους δεν στάθηκε ικανός να αναστείλει τη λειτουργία των Εκπαιδευτηρίων παρά μόνο κάποιων τμημάτων. Επιπλέον όλα τα κρούσματα κρίθηκαν «εισαγόμενα» και δεν παρατηρήθηκε διασπορά στη σχολική κοινότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σας στις προσπάθειές μας τη δύσκολη αυτή περίοδο. Η ατομική ευθύνη και η ψύχραιμη στάση όλων μας αποτελούν απαραίτητα εφόδια και ένα θετικό παράδειγμα για τα παιδιά μας.

Ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας μια καλύτερη χρονιά, με υγεία, αντοχή και αισιοδοξία! Μακάρι να περάσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία και να βγούμε όλοι υγιείς, δυνατοί και πιο αλληλέγγυοι.

Περισσότερες πληροφορίες