Εξαιρετικές επιτυχίες στο Harvard, Cambridge, Imperial College London & Bocconi

Επιτυχίες μαθητών μας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού 2022 - 2023
Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας που διεκδίκησαν και κατέκτησαν θέσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρώπης παρακολουθώντας το πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Προετοιμασίας Studies Abroad των Εκπαιδευτηρίων, χωρίς International Baccalaureate (IB).

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε:

  • Την Όλγα Κεραμέως, που έγινε δεκτή στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ (Early Action) με πλήρη υποτροφία $ 86.280 ετησίως για 4 χρόνια. H Όλγα φοιτά στα Εκπαιδευτήρια με υποτροφία από την προσχολική ηλικία.
    Περισσότερα
  • Τον Παναγιώτη Λιάμπα, που έγινε δεκτός στο κορυφαίο  Πανεπιστήμιο Cambridge της Μ.  Βρετανίας για σπουδές στον τομέα του Computer Science. Ο Παναγιώτης φοιτά στα Εκπαιδευτήρια με υποτροφία από την Α’ Γυμνασίου.
    Περισσότερα
  • Τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, που έγινε δεκτός στο εξαιρετικό Πανεπιστήμιο Imperial College της Μ.Βρετανίας για σπουδές στον τομέα των Μαθηματικών. Ο Κωνσταντίνος  φοιτά στα Εκπαιδευτήρια με υποτροφία από την προσχολική ηλικία.
    Περισσότερα
  • Τον Αστέριο Μπιάλα, που έγινε δεκτός στο διακεκριμένο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας Bocconi στο τμήμα Economics, Management and Computer Science.
    Περισσότερα

Για να δείτε όλες οι επιτυχίες των μαθητών μας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού το σχολικό έτος 2022 - 2023 πατήστε εδώ.